سیر سیاه کجا کشت می شود 2022-12-25
سیر سیاه چیست ؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل کتاب کاله
سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد.
سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند.
از سیر سیاه به عنوان چاشنی در انواع غذاها مثل سالاد سس ماکارونی سوپ و غذاهای دریایی می توان استفاده کرد. نماتدها نیز از دیگر بیماریهایی است که خسارت زیادی به محصول سیر وارد می کند. چنانچه سوخ ها به مدت 20 دقیقه در آب گرم و محلول هیپوکلرید سدیم 2/1 درصد قرار داده شوند، نقش مهمی در کنترل نماتدها دارند. عدم تهویه کافی و کم شدن اکسیژن، در زمان انبارداری، سبب بروز برخی عوارض فیزیولوژیکی می شود.
توصیۀ کودی برای گیاه سیر باید براساس گزارش تجزیه خاک و گیاه صورت گیرد. این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمانهای مراقبت از مو استفاده میشود. قبل از خواب شب، میتوانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند.
طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد. به عنوان طعمی غنی و شبیه ملاس و کمی سرکه بالزامیک توصیف شده است. بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید. سیر سیاه باعث کاهش چربی های مضر خون شده و چربی های اضافی در کبد یا شکم را به مرور کاهش می دهد. مصرف طولانی مدت سیر سیاه می تواند باعث کاهش وزن و لاغری شود، هر چند این اثر زیاد نیست و بدون رژیم لاغری و صرفا با خوردن سیر سیاه نباید انتظار لاغری داشت.
در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. خوردن سیر سیاه در مقادیر زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
در این مقاله به بررسی خواص قهوه گاندرما بیز و تاثیرات مثبت آن بر کنترل استرس و بهبود عملکرد سیستم ایمنی و خواص ضد سرطان آن می پردازیم. خرید اینترنتی نسب به خرید حضوری دارای مزایای زیادی دارد که هم سبب صرفه جویی در وقت شما می شود هم می توانید کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب را تهیه کنید به شرطی که خرید خود را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. اما اگر مایل به نگهداری طولانیمدت هستید، میتوانید آن را درون محفظهای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود.
از جذابیت این نوع سیر، تندی کمتر یا طعم شیرین آن نسبت به سیر سفید میباشد. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم.
از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوشعطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاههای سراسر آسیا از مغازههای کوچک و محلی گرفته تا فروشگاههای زنجیرهای بزرگ پیدا میشود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کردهایم. رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر میکند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند. اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است.
آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد.
کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد.
رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. سیر سیاه در طب سنتی داروی قوی برای تقویت سیستم ایمنی و درمان بسیاری از بیماری ها محسوب می شود.
در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است..
استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیمشده نیاز داریم. بوتههای سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد و رطوبت زیاد نگهداری میشوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر میشود. طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند.
چون سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان هاست، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و ایمنی بدن را در برابر ویروس ها، قارچ ها و باکتری ها بهبود می بخشد. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. همینطور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنشهای میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند میشوند و حبههای آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبههایی قهوهای-سیاه و بسیار نرم درمیآورند.
در این مقاله به معرفی ویژگی محصولات فوراور می پردازیم و مزایای و روش استفاده از بهترین محصول این برند را بیان می کنیم. نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. برای اطلاع از آخرین تخفیفهای فروشگاه حیلامت کافی است شماره موبایل خود را وارد کنید. بوتههای سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنهشدن سیرها مختل میشود.
سیر سیاه می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرنها تولید و استفاده کردهاند، اما در دهههای اخیر وارد بازار جهانی شدهاست. خواص کره بادام زمینی در طب سنتی چیست؟ کره بادام زمینی به کاهش قندخون، کاهش سرفه های خشک،بهبود سیستم ایمنی، افزایش سلامت قلب می شود.
ما در حال حاضر به بیش از ۳۰ استان ارسال و بیش از ۲ هزار سفارش را ارسال کردهایم. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. مکمل های سیر سیاه به صورت کپسول قرص یا پودر در بازار وجود دارد. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد.
این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرنها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است.
این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد.
خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد.
وجود مقادیر کافی از عناصر پتاسیم و فسفر در خاک علاوه بر افزایش عملکرد محصول، خاصیت انباری آنها را نیز بهبود می بخشد. مصرف ازت فراوان تأثیر نامناسبی بر خصوصیات انباری سیر بر جای می گذارد. عمق مناسب کاشت در کشتهای پاییزه و خاکهای سبک یا متوسط شش سانتی متر است . برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آنها و سوزش سَر دل میشود. سس سیر را میتوان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقابها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخممرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده میشود. سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. سیر سیاه از سیر معمولی (Allium sativum) بدست می آید که به طور طبیعی دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است. در فرآیند تخمیر سیر قندهای ساده به اسیدهای چرب تبدیل می شوند و رنگ آن از سفید به قهوه ای تیره یا سیاه تغییر می یابد. این فرآیند به مدت دو تا چهار هفته در دمای 60 تا 80 درجه سانتیگراد انجام می شود.
در میان انواع محصولات سیر سیاه، سیر سیاه دکتر بیز یک برند قابل اطمینان برای استفاده از فواید آن است . سیر سیاه، نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی به وجود میآید. در این فرآیند، سیر تازه با قرار گرفتن در شرایط رطوبت و حرارت متناوب، به مدت زمان طولانی تحت تأثیر قرار میگیرد. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد.
میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد. تهیه سیر سیاه در خانه نیز امکان پذیر است، اگرچه به تجهیزات تخصصی نیاز دارد.
یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. به طوری که باید بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص کشور ژاپن به عنوان ادویه و چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است. در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه میشوند و ترکیبات جدیدی تشکیل میدهند که راحتتر توسط بدن جذب میشوند.
سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند. در ابتدا پزشکان از سیر سیاه تنها برای خواص درمانی استفاده میکردند، اما در گذر زمان، مردم تمام نقاط جهان به مصرف آن به عنوان غذایی با طعم منحصر به فرد – که بیشباهت به سرکه بالزامیک نیست – تمایل نشان دادند. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم.
سیر سیاه دکتر بیزهمچنین از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین میبرد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود.
در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد.
بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه میدهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک میکند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند.
اگر طعم سیر خام را دوست ندارید، میتوانید از سیر پخته یا سیر ترشی استفاده کنید. اگر شما مشکلات گوارشی دارید، بهتر است که مصرف سیر را به تدریج شروع کنید تا از عوارض احتمالی آن جلوگیری شود. همچنین، سیر ترشی میتواند عملکرد آنزیمهای کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماریهای کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد. البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشتهباشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماریهای کبدی نیست و مصرف زیاد آن میتواند بدتر کبد را تحریک کند. سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شدهاست که احتمالا برای خیلی از ما ناشناخته است.